Göteborg

Godmorgon på er!

Jag är seg som sagt när det gäller att blogga men nu har jag vart på semester i en vecka underbart, men nu är jag tillbaka till verkligheten! Känns riktigt skönt det med :)

Idag ska jag åka till Göteborg på en filminspelning, Lucas Berntsson som är härifrån Grebbestad ska vara med i en film i Göteborg. Jag vet inte hur mkt jag får säga om det så jag håller det lite hemligt, men jag ska åka med han och hans mamma Pernilla idag och vara med han en heldag :) ska bli super roligt!

Lovar att ta några kort om jag har möjlighet :)

Här kommer dagens outfit med!
Topp- Gina Triot, men jag har sytt på stenarna
Byxor - Liverpool, Primark
Bälte - Mormors gammla


Vi hörs senare! :) /lotten

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3423547/images/2012/pic_503dcd329606ee0c71000043.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3423547/images/2012/pic_503dcd319606ee0c73000057.jpg" class="image">

Löshår again

Tjohoo! 
 
Gjorde ett till löshår idag, hos en annan underbar och super trevlig tjej Marielle! Här är resultatet!
Det är lockigt egentligen men vi valde att platta det nu! :) Så här blev de:
 
 
Hörs imorgon! :)
 
/Lotten

Sara Hesslind

Hejsan där ute!
 
Idag har jag gjort löshår på en kompis som jag nog inte har träffat på över 2 år! En super härlig tjej som heter Sara som är ifrån Göteborg, hon är verkligen så härlig och man blir så glad när man är med henne!
 
Hon hade ganska långt hår innan men ville ha lite längre och lite fylligare! Så här kommer resultatet:
 
 
 
Hon och hennes syster håller även på med musik! Och ja dom har stora planer framöver:) Spännade!
Jag och Sara har lite roliga saker vi tänkte sammarbeta med i framtiden :)!
 
 
 
Hörs senare! 
 
/Lotten
 

Tisdags mys

Idag har jag vart duktigt och åkt hem och städat mitt rum hemma hos mamma o pappa så det är fint när jag ska flytta hem igen :)! Sen har jag klippt mamma, vart och jobbat på en restaurant som jag jobbar ibland på. Sedan har jag sorterat lite företagspapper och kvitton :) Nu ligger jag i sofies säng och kikar på någon film på tv :)! Hoppas alla har haft en bra dag! /Lotten

Söndag

Ja har vart vaken i en timme typ nu men ligger fortfarande kvar i sängen, så härligt när man inte måste upp för något. Men ja vad ja ska hitta på idag har jag ingen aning om. Men något hittar jag väll på :)! Hoppas alla andra får en bra dag :) Här får ni en bild ifrån Benny Ottosson, han har tagit kortet och jag har stylat håret på henne :)

After beachen

Nu sitter jag och några kompisar ute på after beachen på tanumstrand. Vi har precis käkat och nu sitter vi har allmänt trevligt :) dock är det lite kallt, det blåser en anning men vi överlever nog de ;)

Godmorgon! :)

Ja godmorgon på er alla! Igår var en jätte rolig kväll, men idag mår man lite mindre bra. ;) Har inte gått upp ur sängen än, men ja får väll göra det snart halv 3 ska vi åka ut till after beachen på tanumstrand ett gäng :)! Kommer bli as kul! Men just nu är ja ju inte så taggad på fest, men de kommer väll :) här är även en bild på en annan bh som jag har sytt, en helt vanlig svart bh som jag har sytt på silver paljetter! :) dock är detta inte hela för har ingen bild på hela men här är halva ;)

Outfit för kvällen

Här kommer kvällens outfit! Kjolen är ifrån Liverpool, bustiern har jag gjort själv ;) bälte mormor. Nu sitter vi på en förfest i grebbestad :)!

Nya skor!

Fick hem ett par nya skor på posten idag, shit dom var lite högre än jag tänkte mig men snygga va dom!
 
Christian Louboutin skor, med den röda klassiska sulan. Köpte dom på en outlet så vet inte om det är äkta eller fake, men vad spelar det för roll när dom är så snygga! Beyonce Knowles har visst samma skor ;)!
(sidan som står på bilden var inte därifrån ja beställde )
 
/Lotten
 
 
RSS 2.0