Stylingkurs

Go kväll på er alla! 
 
Sitter nu hemma efter en lång dag i Stenungsund där vi har tittat på fotboll, sitter nu och äter lite glass och tittar på tv :) imorgon ska jag åka till Göteborg på en stylistkurs! Det ska bli jätte spännande och se va den har att erbjuda! Lovar att uppdatera imorgon om jag kan! 
 
Här kommer en bild ifrån modevisningen som jag hade i somras på nattklubben kallsup i Grebbestad! Här var vår sista modell och såg ut som en ängel, badkläder ifrån panos emperio och vingarna hon har är av Björkris och är gjorda av mig :) 
 
Hoppas alla får en trevlig söndagskväll :)

Morning

Godmorgon alla, vaknade för typ 40 minuter sen men har inte gått upp än skönt att bara ligga i sängen. Jag ser dock på en tv serie på Netflix som heter The Killing en amerikans serie med Joel Kinnaman. Den är riktigt spännande nu har typ bara 2 avsnitt kvar.

Idag blir det att jobba lite har 2 klipp kunder och sen ikväll så ska jag på middag hos Sofie :) lovar att ladda upp lite bilder senare!

Men här kommer en på en bh som jag köpte på rean på HM, dags att göra om den lite....lovar att lägga ut slutresultatet sen :)! Ha en bra dag så hörs vi senare!

/Lotten

Pressbilder Danny Saucedo och Gina Dirawi

Såg precis att det hade kommit ut en bild ifrån fotograferingen som jag var med på och fixade Ginas hår. Väldigt roligt att se! Detta var ju då innan jag klippte henne sen här kommer också resultatet på klippningen :)

/Lotten

Blogga igen?

Hejsan där ute, funderar på att börja blogga igen... Lite om mina små äventyr jag är ute på, lite hår tips, kläd tips och ja allt i den underbara världen.

Kan berätta snabbt vad jag har gjort idag då... Jag har vart på ett möte som är hemligt, ni får veta i mars vad det handlar om :)! Sedan så har jag bara vart en sväng hos doktorn och kollat min astma. Nu blir det att äta lite lunch och fixa med lite små saker hemma :) hörs sen!

Här kommer dagens outfit oxå!

Skor - Dinsko
Byxor - HM
Bälte - Gina Tricot
Blus - Gina Tricot
Armband - HM
Mobilfodral - Eget
 
/Lotten
RSS 2.0