Freeedag :)!

Fredag idag och sol! Underbart, men idag har jag 1000 saker att göra! Men här kommer min outfit för dagen :)!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3423547/images/2012/pic_196149192.jpg" class="image">

29/3

Här kommer min Outfit som jag ska ha idag! Min nya topp som jag köpte i Sthlm när jag var där, Älskar kragen och det vippiga! Men kolla in sista bilden på ryggen :)! Åh den är oxå jätte fin!
Nu ska jag dricka klart min kopp Chai Latte och kika lite på tv innan jag drar mig mot skolan, då vi har löshårskurs idag! Ska bli så otroligt roligt :) Jag gick ju den förra året men nu ska eleverna som går på skolan få gå den.
Jag de känns så sorgligt om jag ska sluta i skolan snart och inte jobba kvar, ja har ju ingen anning om vad som händer. Men jag kommer sakna alla elever så otroligt mkt, treorna försvinner ju oavsett. Men 2orna och 1orna som jag har haft så länge nu! Åh mina små änglar :) Jag vill inte lämna dom! Bästa eleverna ever! <3
Nä nu måste jag skynda, ska göra ett ärende hos Åsa oxå innan ja far till skolan :)
Tröja: HM
Halsband: HM
Byxor (Sofies): Gina Tricot
Skor: Din Sko
/Lotten

Bennys bilder från gårdagen :)

http://www.ottossonphoto.com/








Modeller: Elin och Mathias
Fotograf: Benny Ottosson
Hår och Smink: av mig ,Charlotte Svensson

/Lotten

Workshop 27/3

Idag har jag vart och jobbat med Benny Ottosson, han hade en workshop där han lär ut andra fotografer hur man fotograferar bröllop. Och här är "bröllopsparet" dagen till ära. Här är bruduppsättnigen som jag har gjort, jag blev så oroligt nöjd!

Klänningen var väldigt enkel. Var bara helt fallande och inga kristaller eller pärlor på den, så jag valde att sätta ett halsband som jag köpte i Liverpool för ett årsedan, att använda det som håraccessoar! Tyckte det blev jätte häftigt, det gäller bara att anväda sin fantasi :)
Här kommer mina bilder från dagen. Lägger upp dom proffsiga bilderna som Benny har senare när jag har fått dom! :)
Modell: Elin Holm
Fotograf: Jag med min lilla iphone kamera
Jag blev så otroligt nöjd med hela hennes uppsättning idag! Nu blir det mera jobb pågång, ska hem till en kund och klippa honom nu! Vi hörs senare i kväll :)
/Lotten

Sommar dag!


Jag har vart och jobbat inför en fotografering idag med :) här kommer en bild, kommer fler bilder senare.

Nu är jag hos Åsa och jobbar :)!


Forts. Intervju!

Här kommer fortsättningen från igår, sista frågorna med Mattias Andréasson!

Musik:

Du var ju nu med i Melodifestivalen med låten ”Förlåt mig”, Men nu undrar vi alla när kommer din skiva? Och är alla låtar på skivan svenska? - Vet inte exakt när den kommer men någon gång efter sommaren är tanken. Allt kommer vara på svenska.

Blir det någon turné framöver? Isf när? - Ingen turné inbokad än men jag hoppas att det blir en när plattan är släppt. Beror ju på ifall folk gillar och köper plattan…

Är EMD helt över, eller finns ni kvar? - Vet inte…

Tycker du att rätt låt vann i Melodifestivalen? Och tror du att den har någon chans i ESC? - Det var rätt att hon vann, jag gillar Euphoria. Fast jag hade tyckt det var lika rätt om Danny hade vunnit. Tror att Loreen kan ha goda chanser i ESC!

Sista frågan. Du har ju varit i Grebbestad en gång. Berätta vad du tyckte om vår lilla stad? Kan du tänka dig att komma tillbaka? - Grebbestad är en mysig liten stad och jag kommer gärna dit igen! :)


Tack igen Mattias!

/Lotten

Inspiration

Fest och bal inspiration! :)
/Lotten

Twilight

Sitter nu här hemma och kikar på den nya Twilight, breaking dawn part 1. Den är så bra, i början när jag såg den första filmen så tyckte jag inte alls den var bra. Men nu är jag förtrollad som alla andra!
Fast jag hejar ju dock inte på Edward, jag är Team Jacob!
Säger bara MUMS! Go team Jacob :)
Jo i filmen så gifte ju bella sig med edward (skulle vart jacob!) och här är klänningen hon hade på sig. Jag älskar ryggen på den, men knapparna och spets detaljerna, och det enkla släpet på klänningen. Så underbart vacker, själv hade jag inte haft på mig den om jag gifte mig. Men jag bara älskar klänningen ändå. Helt fantastisk :)
Men dessa skulle jag absolut ha på mig! Bellas skor hon hade på bröllopet, så underbara!
Skorna är ifrån designern Manolo Blahnik, dom kostar kring 9 138 svenska kronor. Men så sjukt underbara, jag skulle så gärna inte säga nej till dessa. Dom finns även i svart oxå, men dessa vita är ju som en dröm :) Ännu en sak som står på min önskelista, kommer dock få leva på nudlar varje dag i typ några månader om ja ska köpa dessa och samtidigt överleva :)

vill du bli en lycklig ägare av Bella Swans brud skor klicka in här:
http://www.neimanmarcus.com/product.jsp?isEditorial=false&index=83&masterId=cat000199&itemId=prod144400017&cmCat=cat000000cat000141cat000149cat000199cat000209&parentId=cat000209

Nu ska jag dregla lite mer över Jacob :)

/Lotten

Intervju med Mattias Andréasson!

bild från mama.se Mattias med dottern Estelle

Mattias Andréasson, aktuell från Melodifestivalen 2012 med sin egna låt "Förlåt mig"

Vinnare av Lets Dance 2010

Vunnit Grammis med låten Jennie Let Me Love You med EMD

Toppat topplistorna med låtar som All For Love, Baby Goodbye, Alone och Jennie Let Me Love You

Släppt 2 album med EMD ,debutalbumet State Of Mind som också toppade försäljningslistan och julskivan Välkommen hem som har sålt fyra gånger platina.

Jag har haft en sådan tur att jag har fått en intervju med honom!

Här kommer den!

5 snabba med Mattias Andréasson!

Hur ser en bra partykväll ut? - Förfest hemma med sköna polare. Gå till ett ställe där man inte tappar bort varandra. Gå hem innan du blir utslängd… ;)

Bästa peppmusiken? - För mig är det hiphop/rnb som gäller. Typ Rihanna, Chris Brown, Niki Minaj mfl.

Bästa utestället i Stockholm? - Hmm….jag är väldigt sällan ute. Det beror på vad man är ute efter. Restaurang Himlen, som ligger i Skrapan på Götgatan, är ett soft ställe med skön utsikt. Gillar man att prova nya drinkar är Vampire Lounge på Östgötagatan ett bra ställe. Vill man dansa och köra fullt ös är det väl ett Stureplans ställe man ska hänga på. 

Vad skulle du göra om du vann 1 miljon? - Betala av CSN och investera i min lägenhet. Jag skulle nog spara lite och åka på en skön semester med min familj också. 

Öl eller Champagne? - Öl!

Modefrågor:


Hur mycket shoppar du kläder för varje månad? - Ingen aning. Jag shoppar ca en gång per halvår och då kan det bli ett par tusenlappar. I snitt är det nog inte mer än några hundralappar i månaden.

Vad är ditt dyraste köp? - Antagligen min D&G kostym. Har förträngt vad den kostade men den var dyr. För många år sen köpte jag ett par Richmond jeans för 3000kr. Alldeles för dyrt för ett par jeans!

Vilka är dina favoritmärken? - G-Star när det gäller jenas. Annars H&M och Zara.

Bästa shoppingkedjorna? - H&M och Zara. Men som sagt - jeans köper jag på G-Star.

Vad är ditt favorit plagg? - Mina G-Star jeans!

Vad är ditt värsta köp? - En ful och dyr Hugo Boss slips. (Använt den en gång…)

Vad är ditt senaste köp?- Diverse H&M kläder och två par G-Star jeans.


/Lotten
Imorgon kväll kommer frågorna om Mattias medverkan i Melodifestivalen och om EMD's framtid! In och kika imorgon kväll för att få reda på vad som händer med EMD.
Jag vill tacka Mattias självklart som ställde upp på denna intervju! Tack igen Matte :)

 

20 års fest outft!

Sitter nu hemma hos Louise kille Simon i Fucking Åmål ;) och förfestar :) vi ska snart dra oss ner till en resturang och äta sen blir det bowling och utgång :D ja är enormt taggad!! Ska bli så roligt :)
Här kommer några bilder från nu :) Vi hörs senare!
/Lotten

20 årsfest

Nu är vi plats i Åmål och ska börja göra oss i ordning för kvällen :) Kommer en bild sedan på outfiten!
/Lotten

Jobb

Min outfit för dagen! :) nu ska jag dra och jobba hos Åsa design :)! Vi hörs senare nu ska jag drunkna i klänningar :)!

Spännade saker!

Nu har jag något spännande på gång! Jag har en intervju med en melodifestivals aktuell artist, frågor om Mode och hans musik!! Kommer mycket mer info om vem det är senare, så håll koll ;) Kan ge er en liten ledtråd han har vart med i IDOL! :)
/Lotten

Fläta

Alla vet inte hur man gör en vanlig fläta, men här kommer en video när jag gör en helt vanlig enkel fläta! :) Skriv gärna ifl ni har några önskemål på lätta stylingknep :)
/Lotten

Shoes

Helt underbara gummistövlar med klack! I love them!
Dom kommer ifrån märket Dsquared, det är vårkollektionen 2012 och dom kostar 6060kr i SEK! Åh vad jag vill ha dom, men min budget räcker inte riktigt till ;)
http://www.luisaviaroma.com/index.aspx?&gclid=CJ_02tzd_K4CFeJYmAod_3SK0Q#getData.aspx|CallType=Product&prodId=L4Z1&des=117&cat=&gender=women&group=&vendorColor=NzAgR0lBTExP&season=actual&seasProdID=55I
/Charlotte

Walking on Sunshine

Godmorgon! Solen skiner och jag sitter inne på jobbet :) Underbart, nej men jag tycker att sitta här och jobba är jätte kul! Det är bara roliga saker jag jobbar med så, och när det är så fint väder blir jag på så bra humör!

Im Walking on Sunshine! :)
 
Vanlig svart tröja från HM
Chinos från Gina.
Till detta körde jag svarta klackar.


Håret idag så har jag bara sovit med en trulls på huvudet och bara släppt ut det och sedan har jag lockat lite med stylingärnet :)

Underbart väder idag med! Sån här utsikt var det när jag kikade ut genom fönstret. Helt spegelblankt och solen tittade sig fram.

Hörs senare
/Lotten

First

Hejsan!
Nu hittar ni mig på denna bloggen, här kommer jag skriva om hår, stil, mode och mkt om min vardag. Även allt om mitt företag Style By Lotten kommer hamna här :)
Jag driver fortfarande Åsa Designs blogg, men vi har bestämt att dela upp det så vi inte blandar ihop allt, på Åsas blogg kommer allt inom fest,bal och bröllop komma upp! Även en del om hår osv! Så nu får ni som har läst Åsas blogg, 2 bloggar att läsa :)
så ja det här blev mitt första inlägg! Glöm inte www.asadesign.blogg.se :)
Körde med en sjal idag på huvudet :) Varför inte liksom, blir en liten mer häftigare look :)
Sen var jag, sofie och danne ute och gick hemma hos mig på tjurpannan i det underbara vädret! Det var riktigt mysigt :)
Nu blir det att kika lite tv innan jag ska sova :) Godnatt hörs imorgon
/Lotten

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0