Bröllopsfotografering

Här kommer en massa bilder ifrån gårdagen! Shit vilken upplevelse detta var, vet inte riktigt vart jag ska börja men så här var det, det finns en stor gård som heter Ulkerödsgård som ligger i Hedekas, mitt ut i ingenstans. Jätte fint var det verkligen och det vi fotade för var reklam blad så att dom ska kunna marknadsföra sin gård. Dom har så man kan gå jägarexamen, egen skjutbana, stor egen brygga, en gård som är enrom! Dom hade catering och en stor loge där man kan ha sin bröllopsfest!
 
Så igår vi gjorde allt som man gör på ett bröllop, men fotona var viktigast! Så jag började halv 8 i Munkedal på Salong Frizz där Frida jobbar (hon är oxå frisör), hon var även dagens modell. Här kommer bruduppsättningen, jag valde att göra ganska enkelt allt uppsatt, det känns väldigt charmigt med denna slags av uppsättning, jag blev jätte nöjd och av korten som jag har sett så blev det så otroligt vackert på bild! Hon var så otroligt vacker, hon såg verkligen ut som en riktig brud! Hennes sambo, Fredrik var han som spelade brudgummen! 
 
 
Sminket ja la på henne var väldigt enkelt, det är extremt dåligt ljus på bilderna men ja la en brun skugga utåt och en ljusare lite rosa skugga mitt på locket, sedan med mascara. Rougen var en varm rouge åt de bruna hållet, sedan på läpparna använde jag mig av Grazettes lipgloss.
 
Efter att vi hade vart på salongen åkte vi till Dingle där "brudparet" fick åka häst och vagn! :)
 
Sedan åkte vi till gården i hedekas där vi blev bjudna på lunch, så otroligt gott! Efter maten åkte vi till en kyrkan inärheten och tog lite kort! :)
 
Jo den fantaskiska klänningen och alla accecoarer är ifrån Åsa Design i Grebbestad!
 
Efter kyrkan åkte vi tillbaka till gården där vi tog kort på gården, vid skjutbanan och bryggan! :)
 
Sen på kvällen ja självklart blev de bröllopsmiddag med inbjuda bröllops gäster som vi aldrig hade träffat förut, vi fick fakea vid hunörsbordet, vi skaffade en mamma och en pappa till brudparet. Och shit haha dom gick verkligen inför det! Vi hade verkligen så roligt, det var verkligen en dag med många skratt och ja det var 3 rättersmiddag, bröllopstårtan var otroligt! Ja så en helt otroligt rolig dag på jobbet! Så underbart vi hade de, nu är jag dock slut efter 18 timmars arbete men så underbart det var, ska bli så roligt att se alla korten! :)
 
 
 
Bröllopstårtan! :)
 
Det känns precis som jag har vart på ett riktigt bröllop, allt var verkligen med. Men ändå var ingenting på riktigt! helt otroligt :)
 
Jag vill tacka Tomas Gillberg som var dagens fotograf för att jag fick vara med och jobba med detta projektet och så även hans underbara assistent Therese Nilsson! Och självklart det hade inte gått utan modellerna Frida och Fredrik! :)
 
Nu ska jag jobba lite med Carnevalen som jag och några till kompisar ska vara med på whioo! :)
 
/Lotten
 
 
 

Munkedal

Nu sitter jag i bilen i munkedal och väntar på att vi ska hämta blommor till kvällens fest, det vill säga den fakeade bröllopsfesten. Jag var kl halv 8 i morse på Salong Frizz här i munkedal och fixade ordnings dagen och kvällens modell Frida. Då jag gjorde uppsättning och sminkade henne, det blev jätte bra! :)
 
Jag gjorde en ganska enkel uppsättning, temat för bröllopet är bonde tema typ, vi ska ute på en gård uppe i hedekas och fota!
 
Tyvärr sammarbetar inte min dator och min mobil just nu. Men lovar att fixa lite bilder senare :)!
 
/Lotten

Wedding Fashion Shoot

Hejsan där ute!
 
Underbart väder vi har här tycker jag, jag var väldigt nervös att det skulle regna hela veckan som de gjorde i måndags men vilken tur vi har haft, dock har jag haft feber om vartannat så har inte vart jätte pigg men har allt försökt hänga ute lite ändå :) Funderar att ta en promenad sen med musik i öronen och bara gå och gå och gå, rensar huvuet väldigt bra och så får man mkt ny inspiration. Det behöver jag nu när jag har så otroligt mkt roliga jobb framför mig!
Ska inte berätta allt på en gång men imorgon har jag ett jätte stort fotojobb, då jag ska vara halv 8 i munkedal och sminka och styla en "brud och en brudgum" dom ska inte gifta sig utan att denna fotograferingen går ut på att vi ska arrangera ett helt bröllop från början till slut och allt ska verkligen vara med, middag, vigseln, festen ja allt! :) Så kommer bli en lång dag men väldigt roligt och så spännande, så imorgon kommer ja få styla dessa 2 och även vara med under dagen för att se så håret och sminket inte faller ;) 
Så jag antar att jag kommer vara borta hela dagen och hela kvällen :) Men så roligt det kommer bli!
 
lite inspirations bilder, från google.com
 
/Lotten
 
 
 
 
 

Mer bilder!

Bal bilder !

Här kommer lite bilder från Sofies och Idas bal, håret är av mig! :)
 
 
/Lotten
 
 

Kallsup Modevisningen 21/6

Jag blev så otroligt nöjd med modevisnigen, det blev så bra och jag vill åter igen tacka alla underbara modeller som ställde upp! Elin och Sanna Dennerlöv som fixade kläderna ifrån deras butiker Ur o Skur och Märkesjöboden. Och Kallsup för att dom annordande denna grejen och jag fick fixa allt! Det var så himla roligt och det blev sååå bra! Här kommer några bilder ifrån Modevisningen
 
Vingarna modellen har på sig har jag gjort av hönsnät ståltråd och en massa björk! 
 
Fotografen är: http://www.facebook.com/pages/Beckychu-Photography-Design/168027836574109
 
 
 
Det har verkligen vart en helt otroligt helg! Men nu är ja helt slut har fått ont i halsen och har lite feber fram o tillbaka men det försvinner väll snart! :)
 
 
Fixade Linns hår en dag oxå! 
efter 
 
/Lotten

Sommarlov!?

Sommarlov nu då? Nä det har jag verkligen inte, ny vecka och ny saker att göra :)

Det blir att planera allt inför modevisningen på torsdag, en del små saker att göra! Sen är det ju även midsommar på fre...! Frågan är ju vad man ska ha på sig då ;) fast det har redan lilla jag tänkt ut! Så det får ni se på fre :)

Idag har jag fixat lite inför modevisningen, har en massa mer att göra :) Men kul är de!

Här kommer även 3  inspirations bilder som jag har till modevisningen på tors ;) hihih 
 

Sen snart ska jag även börja slå in lite goodiebags, så om ni kommer lovar jag att ni får en liten present!
Jo det paketet jag fick förra veckan det innehöll lite av goodiebagsen ;)
/Lotten

Söndag

Ja idag är det söndag och verkligen den dag där ja inte alls har gjort något vettigt! Men det är riktigt härligt, har bara sett på tv och så har ja spelat spel med hela fam söderlund. Nu håller jag på att planera lite inför modevisningen på Kallsup på torsdag!
Hoppas att många kommer dit och tittar! Det har vart mkt planering men det kommer bli så häftigt, träffade Jonas igår som jobbar på Kallsup. Då jag lyssnade lite på musiken som kommer vara.. åh vad bra det kommer bli!
/Lotten

Party rocking!

Tjohoo

Ikväll blir det utgång med den bästa and one and only Sofie! :)

Här kommer kvällens outfit:

Klänning från HM
Smycket är Sofies
Skor... där vet ja inte än, klackar eller kängor ;) båda är lika snyggt! Men ja får se när ja går härifrån ;)



ses i dimman :)

/Lotten


Modevisning på Kallsup!

Nu är det snart dags!

På torsdag den 21 juni smäller det, Kallsup ska ha en modevisning där jag fixar håret, sminket och lite annat! Klädmärket Panos Emperio kommer visa sina super snygga kläder och badkläder! Lovar att detta är inget ni vill missa, det bjuds nämligen på bubbel och på snittar. Sedan ska jag inte avslöja för mycket, men det bjuds på en överraskning under modevisningen...

Så kom till Kallsup i Grebbestad på Torsdagen den 21 juni! Du vill inte missa detta...
/Lotten
 

Sista balen!

Hejsan nu har jag inte bloggat på jätte länge men här kommer en bal tjej som jag gjorde i torsdags! :)




/Lotten

Klädprovning

Brudarna provar kläder till Kallsups Modevisning till den 21 juni! :) kläder ifrån Panos Emperio :)!

Paket!!

Fick nyss ett paket! Det är till modevisningen på Kallsup! Undra vad det kan vara ;)?

Studentfest

Nu ska jag strax på student firande och här kommer dagens outfit! :)
Jag kör på en lång klänning!

Jo jag måste även visa min nya klänning jag köpte idag! Så snygg, älskar att den är kort fram och lång bak och så är den grön! Så snygg :)
Inte världens bästa bild på den men den är så snygg :)!!

Helg!

Nu är det äntligen helg så härligt! :) här kommer dagens outfit, sen kommer en annan stor fråga! Vad ska jag ha på mig ikväll :O?! Vi ska ju ut idag oxå, men jag har ingen anning om vad ja ska ha på mig :O

Shopping!

Tjoo jag och sofie är så extremt sociala, vi sitter 1 meter ifrån varandra med varsin dator och ja så trevligt har vi :)
Men ja de jag skulle säga var jag klickade nyss hem denna klänningen, sååå häftig :) Hoppas bara den ser lika bra ut på :)
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/kl%C3%A4der/festkl%C3%A4nningar/rare-london-475/sequin-cut-out-bodice-dress-475459-23/
/Lotten

God kväll!

Hej på er där ute!

Nu ligger jag hemma i sängen och kikar på en film, är helt slut efter dagen! Ändå har jag inte gjort så mkt, var hemma hos mamma imorse för att se hur hon mådde efter hon kom hem ifrån sjukhuset. Sedan vid 12 åkte jag till Tanumstrand där jag träffade huvudskådisarna i filmerna och där jag även fick klippa och sminka han som
spelar Patrik :)!

Alla är verkligen så härliga, så lätta att prata med och så trevliga :) sen var jag hemma vid 16 då jag har duschat och ätit och nu ser jag som sagt på film. Blir inte många knop idag är verkligen jätte trött!

Vi hörs senare :)!

Här kommer även en bild ifrån lördagens bal, på alla fina frisör treor! :)

Även en outfit bild på vad jag hade på mig på balen :)!

Godmorgon!

Sol idag härligt! Ja kl 12 ska jag åka till tanumstrand och klippa Richard sen blir jag nog kvar en stund till och tittar lite. Men nu ska jag ta en sväng hem till min mamma som har vart lite sjuk! En blir det som sagt Tanumstrand :)

Här kommer dagens outfit plus en bild på lite saker jag fick hem igår som skall vara till kallsup modevisningen :)!!

Baltjejer idag med! :)

Hejsan :)!

Idag har vart en jätte rolig dag, har fixat 4 st baltjejer! Fick även hjälp av min kompis Linn Karlsson, hon hjälpte mig att fixa en av tjejerna!

Hon är verkligen duktig, så är evigt tacksam att hon hjälpte mig :)

Så först var jag i Uddevalla hos 3 super trevliga tjejer som heter Sofie, Ida och Felicia som skulle på bal på John Bauer, sen på eftermiddagen var jag i Strömstad hos en jätte härlig tjej som heter Malin som skulle på Strömstads bal, hon fick även sitt Körkort idag så Grattis igen Malin till de!! :)

Här kommer en massa bilder ifrån dagen:






Felicia som Linn gjorde! :)





 

Jag och Sofie var även sen och kikade på balen i Strömstad, sen åkte vi en rolig tur till Tanums Sommarland och ja där la typ min bil av. Mitt ute i ett skräckfilm kändes det som, jag såg även då att jag hade 10 % kvar på mobilen! Då kändes ju allt ännu mkt bättre ;)

Men vi överlevde och ja vi såg även världens sötaste Bambi unge där ute! Träffade även på en yxmördare, han var inte lika söt! :)

Nu ska jag kolla klart på sista avsnittet av Desperate Housewives! Känns så konstigt att jag har vart på den gatan och nu ska serien läggas ner! :(

Jo imorgon ska jag även till Tanumstrand och jobba med Fjällbacka morden igen. Då jag ska få klippa Richard Ulfsäter, ska bli spännande. Det är han som spelar huvudrollen i filmen :)!

Så jag vi hörs imorgon! :)


/Lotten

På väg mot Borås!

Tjoho nu är jag, Sofie, Linn och Elin på väg till Borås och ska verkligen shoppa loss! :) perfekt shopping väder!

Vi hörs sen :)!

RSS 2.0